De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Entree matten

Ook deze producten treft u ruimschoots aan in onze winkels. We hebben heel veel soorten deurmatten, die klaar zijn maar ook op maat gemaakt kunnen worden.

Dan hebben we nog de ouderwetse degelijke harde kokos die in diverse kleuren te verkrijgen is. Deze onverwoestbare matten worden nog steeds als deurmat gebruikt, en kunnen desgewenst door ons op maat gesneden worden bij u thuis.

Dan hebben we keukenlopers/ ganglopers in diverse kleuren en maten Het begint bij 0.67 en loopt op tot 200cm breed. Buiten onze standaard voorraad hebben we ook veel op staal waar u uit kunt kiezen, en vaak is dat binnen 48 uur in huis.

Dan natuurlijk de schoonloop/ droogloop matten en entreematten. Hier doen we ook erg veel in daar we ook veel harde vloeren verkopen en als advies zeggen we altijd begin uw vloer met een goed entree mat dat is het behoud van uw vloer. Ook hier veel kleuren en, maten te verkrijgen. Veel op voorraad, en we snijden u alles op maat…………….. goed he…….

Grastapijt ook dat is er en niet alleen in het groen  maar ook blauw, en grijs is mogelijk, en dat is het hele jaar door te verkrijgen.

Voor buiten op het balkon hebben we ook curly loper en spaghetty lopers. Deze zijn van een sterke openstructuur polymerics/vinyl vezel gemaakt. Zijn zeer sterk en in divers leuke tinten te verkrijgen  Blauw, Rood, Zwart, Grijs, Bruin
Tevens hebben we rubber aan de rol. Is een perfect product voor antislip
Al deze producten komen van 1 leverancier. WWW.HAMAT.NL