De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Trappen

Tapijt is een zeer goed product voor als het gaat om trap stoffering. Hier zijn enorm veel mogelijkheden in en best betaalbaar. Het belangrijkste is een nylon tapijt en dat kort van pool. Hoe korter de pool des te minder loop zal men zien op het tapijt. Als schacht maken we elke trap met ondertapijt. Dit verstrekt de levensduur, het loopcomfort is aangenaam, het heeft een robuuste uitstraling, en het maakt minder geluid.
Wij werken met een zeer milieu vriendelijke verlijming. We spuiten een lijm die 70 graden warm is op de trap, absoluut reukloos. Het plakt erg goed en het voordeel is je kan het er altijd makkelijk af halen. Maakt u de lijm weer warm met een haar föhn, of  met een verfföhn zal de lijm weer elastisch worden.
Het assortiment is ook hier erg groot. Om u een handje te helpen heeft de schacht veel kant en klare aanbiedingen. Voor een vaste prijs heeft u dan tapijt, ondertapijt, zijkanten, lijm maakloon all in. (Excl. de overloop)

Ook trappen meten we vrijblijvend op, brengen snel offerte uit. en levertijden zijn zeer kort
Neem eens kijkje in de winkels en neem wat stalen mee naar huis en kijk of het aan uw wensen voldoet. Ons advies is gratis. En de koffie staat klaar………………….

tapijt-trappen
Mijn Trap, neem een kijkje in de winkel