De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Gastenboek

.

 
 
 
 
 
.
109 berichten.
Mevrouw Heldens
Wilde u graag laten weten dat ik heel blij ben met mijn prachtige inbetweens en overgordijnen. Ze hangen heel erg mooi.
Wessem
Wij willen jullie bedanken voor het meer dan perfect oplossen van onze klacht.
Maar ook de hulpvaardigheid en klantvriendelijkheid Is bijzonder goed .
Creemers
Bedankt voor de mooie en zeer snelle levering en montage .Jullie verdienen respect want dit was ook nog zo snel klaar en ook zo vriendelijk als het personeel op de vloer maar ook op de bus is maak je niet gauw meer mee.Heel veel s6 met de doorstart en als er reklame gemaakt moet worden stuur maar gewoon pbtje.
Iris Brummans
Wij zijn ontzettend tevreden over zowel de kwaliteit en de service die de schacht heeft geleverd voor ons laminaat en de gordijnen. We hebben het gevoel gekregen dat het hele team heeft meegedacht en meegewerkt. Top prestatie.
Gr. Joep en Iris
carla
Dag John van de Schacht en alle personeel,
Het is zover! Ik heb even de tijd om jullie commentaar te leveren op de door jullie gelegde vloer in de Herbergier in Grathem.
Zowel mijn moeder van 100 jaar als al mijn broers en zussen (maar liefst 9 stuks) zijn erg enthousiast en zeker nu alles is ingericht, ziet het er prachtig uit.
Enorm veel dank dat jullie in zo'n korte tijd, met veel mensen op vakantie, het klaar kregen om binnen een week alles te bestellen en zelfs te leggen! Ik geloof niet dat we dat ergens anders zouden hebben klaargekregen. De plinten werden vergeten maar ook die zaten er na een telefoontje, keurig tegen aangeschroefd vóór de verhuizing op maandagochtend. Eerlijk gezegd ben ik dit ook niet anders van jullie gewend. Jullie goede service is door mij en alom bekend.
Op zaterdagmiddag werd ik ook nog verwend met koffie en vlaai en het zonnige weekend kon niet meer kapot. Door jullie goede werk kregen ook wij flink energie en op maandagavond sliep mijn moeder al heerlijk in haar nieuwe appartementje.
Nogmaals veel dank en
tot een volgende keer,
Carla Verhagen-Tonnaer.
DE VRY STEVEN
JOHN,

graag wil ik je bedanken, voor de correcte overdracht van de "routemaster " dubbeldekbus ! Het is plezierig om zaken te doen met correcte mensen zoals u ! je bent een man van je woord !
ben den holder
Hallo John!

Ik wilde je vandaag nog een mail sturen, om je te bedanken! Het is super gegaan en we zijn heel tevreden met de panelen zoals ze er nu bij hangen. Het ziet er een strak uit nu ze niet meer op de grond hangen. We zijn er erg blij mee.

We zijn blij dat we er met jou toch uitgekomen zijn, dus nogmaals bedankt voor jou inzet!

Met vriendelijke groet,

Ben
monique
Hallo John,

Graag wil ik jou en je medewerkers bedanken voor de supersnelle service bij het leggen van het laminaat bij mijn moeder.
Hartstikke bedankt!
Super gedaan!

Groetjes,
Monique Arts
Nellie Maasbracht
Ik vind jullie klantgerichtheid heel goed; Jullie zetten je in om de klant tevreden te stellen. Geweldig. Ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen!
Carla en Peter Roermond
Vloerbedekking, raamdecoratie, trapbekleding en gordijnen. Perfect georganiseerd door jullie, super vaklui die alles geplaatst en gelegd hebben en een perfect advies van Stefanie. En alle afspraken voor 100% nagekomen!
Hulde voor deze degelijke onderneming!!
van gorp
Bij ons in vlodrop ons nieuwe appartement gelegd met M flor
super mooi geworden en nette werkmannen.
resultaat is zeer mooi.
correct bedrijf en komt afspraken na
groet uit vlodrop
Joana
Bedankt voor de geweldige levering/plaatsing. Service en kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt.
jansen roermond
moest snel snel verhuizen had weinig tijd en ook niet alles te besteden.
ben goed en snel geholpen
ook opmeten ging goed en deskundig advies. zekere met de ondervloer die wordt nogal eens vergeten en is o zo belangrijk

manen bedankt
mia
koster
Hallo,

We zijn zeer tevreden over de trap!
Het ziet er erg mooi uit.
We bevelen jullie aan bij anderen ( ook m.b.t. de raamdecoratie ).
Bedankt voor alles.

Groet,

Marcel en Moniek
Tamara
Weer prachtige mooie gordijnen en vloerbedekking dankzij de Schacht! Erg te spreken over de service en klantvriendelijkheid! Binnen 3 weken waren de gordijnen klaar en de trappen bekleed. Tijdens de 3 weken dat we moesten wachten kregen we zelfs gordijnen te leen.
John en Team bedankt!
Catta
Wederom een prachtige vloer op de bovenverdieping gelegd door de medewerkers van de Schacht!!
Klein misverstandje met de plinten maar dit werd snel en netjes rechtgezet en geregeld. Geweldige service.
Bedankt! we zijn er blij mee!
Fam. van Zelm
John bedankt voor de perfecte service en het goede advies betreft het mooie laminaat. onze kamer is er heel mooi door geworden. echt een aanrader!!!
Dewitte
Ben de zelfde dag terug gebelt, de halve maantjes zijn in Roemond. Ze worden door een medewerker mee genomen naar Brunssum.Dus waarschijnlijk was ik te voorbarig mijn verontschuldiging hiervoor.
Dewitte
Halve maantjes voor de trap.
In de week van carnaval heb ik bij jullie halve maantjes besteld, deze moeste op maat gemaakt worden. Levertijd ongeveer 2 weken. Nu zij we al ruim 4 weken verder en nog steeds geen halve maantjes. Medewerkster gesproken vroeg mijn naam en vervolgens was ze met een klant bezig. Zou mij terug bellen. Vind het een vreemde gang van zaken. Ben benieuwd of ik vandaag een telefoontje terug krijg. Dit is toch geen service.
Burhenne
John bedankt voor jullie goed advies en de snelle service super mooi geworden.
Trouwens Ladies day was een gezellige middag, voor herhaling vatbaar.
Gr. Fam Burhenne.