De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Gastenboek

.

 
 
 
 
 
.
109 berichten.
Lia
Beste John,

U bent 21 juni bij ons ter plekke geweest voor een "golvende" vloerbedekking. U zei dat de oorzaak hiervan was een teveel aan vocht. Ik heb daarop ergens een vochtmetertje uitgehaald en alles eens bijgehouden. Het vochtpercentage in onze woonkamer bleek dus gemiddeld rond de 80% te zitten. Daarop heb ik zo'n luchtontvochtigingsding gekocht, gewoon zo'n goedkoop ding van enkele euro's gekocht. Die je bij moet vullen met korrels. En ik heb iedere dag de raam open gezet.

U had gelijk. De golvende vloerbedekking was weg. De hele zomer lang, terwijl het toch heel warm en best wel vochtig is geweest bepaalde tijden.

Afgelopen week heb ik dus 5 dagen lang 8 uur buitenshuis moeten werken. En ja hoor, ha de derde dag was de vloerbedekking al weer aan het golven. Komt dus door het vocht in combinatie met de warmte en geen raam open.

En ja hoor, uw advies: goed luchten en een luchtontvochtiger helpen goed. Ik heb vandaag dus maar vlug weer de raam open gezet.

U had gevraagd voor een terugkoppeling, nou bij deze.

Bedankt voor de goede service. Ik zal u zeker aanbevelen bij anderen.

We genieten nog iedere dag van de zachte vloerbedekking. Iedereen loopt op zijn sokken door de woonkamer.

Groetjes,

Lia
petra custers vlodrop
hallo bij ons thuis mooi warm tapijt gelegd op ondertapijt heel mooi strak echt vakwerk. dan de keuken voorzien van M flor. ben heel tevreden. en dan de 2 stoffeerders. goed gemotiveerd en worden alle 2 vader/... ze zitten er vol van echt leuk... maar dat merk je dna ook weer aan hun verantwoordelijkheid. ze waarderen ons echt als klant.... want ja die betalen straks de baby uitzet..

kortom heel tevreden petra custers
Marita Meijers
Uit de grond van mijn hart: een groot compliment voor alle medewerkers van De Schacht!
Ik heb door de hele woning vinyl laten leggen. Het ziet er prachtig uit en alles is keurig afgewerkt.
Het vakkundige advies, de bijzonder snelle en correcte levering en vooral ook de menselijke benadering en goede communicatie hebben voor mij de aanstaande verhuizing een stuk makkelijker gemaakt. Verder ben je bij De Schacht, als je alles bij elkaar telt, ook nog eens stukken voordeliger uit dan bij de zogenaamd goedkope bedrijven, om over het verschil in service maar te zwijgen...
Ik weet waar ik een eventuele volgende keer moet zijn: bij De Schacht en nergens anders!
fam Dierx
we hebben tot volle tevredenheid glas en overgordijnen gekocht en laten plaatsen door de Schacht
niet alleen de verkoop maar vooral de nazorg is tot in de perfectie geregeld. een echte aanrader voor iedereen die goed nee perfect geholpen wil worden en ja bij de Schacht olv John is de klant werkelijk koning,althans dat is bij ons zeker gebleken ik zou zeggen John en je team ga op deze voet verder en tot de volgende aankoop
Fam. Smeets
Beste mensen van de `Schacht`.

Via mond op mond reclame zijn we bij jullie terecht gekomen. Een zaak waar de klant in deze tijd nog echt koning is!. Het advies, de uitleg en de benadering van het personeel is in een woord geweldig te noemen. Uiteindelijk heeft dit bezoek geleid tot aankoop van gordijnen. De gordijnen zijn momenteel in de maak. Wij twijfelen niet aan de voortgang van onze opdracht. Het maken en monteren moet nog plaatsvinden. Wij zijn nu al zeer tevreden over "De Schacht", een aanrader voor iedereen!. U ziet ons beslist nog eens terug. Verder zullen wij familie, vrienden en/of kennissen U ook aanprijzen als een solide zaak waar gastvrijheid, service, en begrip voor de klant voorop staat.....

M.v.gr. Fam. Smeets - Landgraaf
Biermans
Beste John.Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie gordijnen die jullie geleverd hebben.Jij John en je personeel zijn heel flexibel en gaan mee met de wensen van de klant,TOP SERVICE,een bedrijf waar de klant nog koning is.Zeker tot de volgende keer .

M.V.gr. Fam. Biermans Herkenbosch
geert paulissen
de vloer is perfect gelegd de jongens werkten zeer netjes en snel geweldig kan ik iedereen aanbevelen

geert
Mama en dochter
Hoi mijnheer John,
We willen je langs deze weg hartelijk bedanken voor het geweldige advies, de prima service en het meedenken (i.v.m. een beperkt budget).Ook de jongens die de vloeren en de trap bekleed hebben, hartelijk dank voor jullie vakkundigheid en vriendelijkheid. Kortom "de Schacht" is een absolute aanrader! Het huisje ziet er mede dankzij jullie super uit.Ook in de toekomst zullen we zeker gebruik blijven maken van jullie diensten en we zullen jullie ook bij iedereen aanbevelen.

Groetjes en nogmaals bedankt
Mama en dochter
Reinie en Marga van Zelm
Beste John en medewerkers van de Schacht,

Hartelijk dank voor de perfecte afwerking van onze trap. ziet er werkelijk heel mooi uit. Ook dank voor het goede advies dat we hebben gekregen bij de keuze van het tapijt.

Zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen en een volgende keer zeker bij de SCHACHT terugkomen.

Groetjes
Reinie en Marga van Zelm
Roermond
Coenen
Op zoek naar nieuwe bekleding voor onze trap, kwamen we terecht bij "De Schacht".
Onze wensen waren een duurzaam, goed te onderhouden materiaal.
Door gedegen en onderbouwd advies kwamen we uit bij M-flor.
Onze trap werd in korte tijd bekleed met een zeer mooi resultaat!
Een trap met M-flor: Een aanrader!
Dave & Marian Zwarts
Beste John,

We zijn zeer tevreden over de nieuwe vloer. Het begon met deskundig advies van de verkoper Rick. We waren aangenaam verrast door de snelle levering en jullie flexibele houding wat betreft de planning. Tevens complimenten voor Roger, Stef en Egon. Zij hebben uiteindelijk ervoor gezorgd dat de vloer perfect werd gelegd. Echte vakmensen waar je tegenwoordig zuinig op moet zijn.

Groet,
Dave en Marian
Van Heumen
John bedankt dat je toch ons mail laat staan. Maar zoals in ons mail staat dat wij niet naar het uiterste gaan, maar na 2x jullie fout hebben gezien mag je de 3e keer zeker zijn dat jullie werk goed is. Dus wij willen alleen zeker zijn dat jullie je niet WEER vergist hebben. Hopelijk gaat het bij andere klanten in de toekomst beter.
John
Wij hebben als schacht kennis genomen van deze mail. wij betreuren dit. is een kleinigheid om de mail te verwijderen maar dat doen we niet.
wij nemen ons vak zeer serieus en gaan voor onze klanten tot het uiterste, maar er zijn grenzen. gelukkig begint de mail positief. verder worden er dingen van ons verlangt en eisen die net iets te ver gaan. en dan zul je een beslissing moeten nemen die opdat moment minder is, maar we blijven bij ons besluit dat we dit op een meer dan correcte manier voor deze mensen hebben willen op lossen
met groet john
Van Heumen
Na alle goede berichten toch een minder goed bericht van ons. Nadat we naar volle tevredenheid onder in de huiskamer vier panellen voor de ramen hebben laten maken hadden we ook graag dezelfde panellen boven. Deze werden opgemeten maar toen we ze kregen liepen de strepen niet hetzelfde als beneden. Dit was erg jammer maar we moesten ze toch betalen. Dit hebben we toen betaald. Toen hadden we nog graag panellen voor de raam aan de achterkant. Omdat dit met die strepen al eens fout was gegaan kwam John ze opmeten en hij zei dat er nu niet meer fout zou gaan.Maar toen ik de panellen kreeg was de streep weer niet goed. Ik heb ze terug gebracht en niet betaald. Ze beloofden het nog een keer te proberen en nu goed. Toen ik de panellen ging halen werd mij verzocht ze direct te betalen. Na mijn ervaring met de vorige panellen heb ik dit geweigerd. Ik wou eerst thuis gaan kijken of de panellen goed waren en zou ze dan komen betalen. Wanneer ze niet goed waren zou ik ze terug brengen en zou ik ze dus ook niet betalen. Toen werd me gezegd dat ik ook moest betalen als ze niet goed waren. Dit heb ik pertinent geweigerd. John kwam bij het gesprek staan en zei dat ik de panellen moest betalen en ze anders helemaal niet mee kreeg. Volgens hem hadden ze genoeg werk aan ons gehad en hadden ze zich collant opgesteld.Ik vind het erg jammer dat het zo is gegaan. Ik heb steeds netjes betaald voor de panellen maar als de panellen niet goed zijn hoef ik ze toch niet te betalen! Ik dacht dat bij de schacht de klant koning was maar dat is toch niet zo.
Mevr. Raadschelders
Na heel vaak te moeten verhuizen en moeten inrichten van de woning, kan ik het nu van de daken schreeuwen hoe fijn ik deze keer ben geholpen door interieur design De Schacht. In de toekomst hoop ik niet meer te verhuizen maar alles wat ik nog nodig heb word bij De SChacht gekocht. Alle medewerkers van De Schacht hartelijk dank voor de goede service,
Mevr. Raadschelders Treebeekplein Brunssum.
J.Rademakers
Langs deze weg willen wij, de Fam. Rademakers, dank zeggen voor het goede werk van het bekleden van onze trap, prima werk geleverd door Egon,ook het advies in de winkel was correct, hiervoor onze dank en als slot hebben ze alles netjes opgeruimd,
John Rademakers Brunssum.
Guido Vosdellen en Elvera Heijnen
Beste John en collega`s van de Schacht,

Graag willen we jullie bedanken voor het advies in het keuzetraject en de bezorging/nazorg bij de bestelling van onze vloerbedekking en de houtenvloer.
Het ziet er geweldig uit! Naast de geleverde produkten zijn we zeer tevreden over jullie werkwijze!
Complimenten!
Ben Rabeling
Beste Schacht,
Bij deze wil ik u mededelen dat ik zeer tevreden ben over het bekleden van onze trap.
Met vriendelijke groet,
Ben Rabeling Landgraaf.
Fam.Holten
De laminaatvloer en het glasgordijn
het interieur is als nieuw en dat is fijn
de prijs was goed,we hebben nu een rustige nacht
dank zij de kwaliteit en service van DE SCHACHT.
familie Ariaans
Hallo John nog bedankt voor de prachtige ballonvaart,en gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan.