De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Gastenboek

.

 
 
 
 
 
.
109 berichten.
Savelberg-Kroes
Beste medewerkers van De Schacht, we willen even onze complimenten doen voor de goede kwalliteit van werkzaamheden van de vloeren met vinyl, in ons appartement,op de kruisberg, de medewerkers in de winkel niet te vergeten.
Bedankt Fam.Savelberg - Kroes Brunssum
Fam. J. Eijkman
John en Medewerkers

Jullie hebben de kamer en de keuken afgewerkt met breed laminaat en nieuwe gordijnrails is aangebracht in de kamer.
De trap is bekleed met 2 kleuren tapijt.
Veel tijd is besteed om de beste en veiligste keuze te maken.
Uw medewerkers hebben de werkzaamheden rustig en met zorg verricht.
Tevens vermeld ik nog, dat men van de gemaakte afspraken op aan kan.
Ook was er een prima nazorg.
Bedankt J. Eijkman
Jacobs
Interieur Design De Schacht heeft voor mij het hele appartement voorzien van vinyl en Lamellen,het ziet er fantastisch uit,ben zeer tevreden .
Mensen van De Schacht Bedankt, Dhr Jacobs Brunssum
Angelique en Marcel
Beste John,
Bij deze wil ik je laten weten dat afgelopen vrijdag , 6 Juli 2012, onze dochter Nina geberen is.
Ze voelt zich erg prettig op haar kamertje MET JULLIE LAMINAAT.
Angelique Ekermans en Marcel Ariaans ,Posterholt.
Wilhelmien en Jo
Hadden wij een jaar geleden nog nooit gehoord van De Schacht, vanaf de 1e kennismaking qua offerte, prijs/kwaliteitsverhouding,vakmanschap etc, zullen wij De Schacht voor de inrichting van ons huis nooit meer loslaten.
Hadden wij in 1e instantie een akkefietje met een van de personeelsleden, dit werd binnen een week door John en ook door degene die het aanging perfect en professioneel opgelost,GEWELDIG!
Een toppie zaak, perfecte mensen die staan voor hun zaak en als laatste John een gewedig gedreven ondernemer,iemand die perfect met z,n personeel omgaat maar bovenal VAKAMNSCHAP hoog in het vaandel heeft staan.
Ook prive hebben we hem leren kennen als een sociale, vriendelijke, hardwerkende man. JOHN, PETJE AF!
WIJ ZEGGEN HET VOORT!
Bep en Peter Burgman
Langs deze weg wil wij U graag dankzeggen voor de manier waarop bij ons in de woonkamer vloerbedekking is aangebracht.
Wij hebben tegen een en ander vreselijk opgezien. Maar dat gevoel werd direct weggenomen door twee geweldige medewerkers van Uw firma. Deze mannen namen gelijk alle eventuele sores van ons beiden weg. Mijn vrouw verontschuldigde zich nog voor de deplorabele toestand van de oude bedekking. Mevrouw, zei een van deze mensen zit daar niet over in. Over goed een uur ziet het er pico-bello uit. Dat was niet gelogen. Het ziet er in de kamer piekfijn uit. Zelfs boden zij aan om van reststukken inloopmatjes te snijden voor de buitendeur en de loopdeur. Zelfs dié zien er keurig uit. Ook boden zij aan om de in de garage aanwezige zijn meubelstukken op hun plaats te zetten. Hetgeen in zeer korte tijd gebeurde. Ongelooflijk, wát een kerels !!! Wij zijn beiden erg in onze knollentuin. Wij zullen niet nalaten om in mogelijke vragen hieromtrent Uw firma zéker aan te bevelen. Geruststellend dat er nog zulke firma's bestaan.

U vriendelijk groetend,

Bep en Peter Burgman
Dhr. Lebski
De Schacht heeft bij afgelopen maandag de vinyl gelegd en plinten geplaatst, mijn complimenten wat een vakmensen, binnen een dik uur was mijn huisje helemaal klaar.Jongens bedankt, Dhr.Lebski te Brunssum
Ariaans
Het advies vakmanschap en de service verdiend een dikke tien!
alle medwerkers van De Schacht bedankt.
wij genieten er elke dag van.fam Ariaans.
Araans-Timmermans
het advies vakmanschap en de service verdiend een dikke tien! Medewerkers van De Schacht bedankt.
Fam Bruls
Zeer tevreden over helder advies, stipt nakomen afspraak en deskundige en snelle montage van lamellen. Een aanrader!
Wil en Ellie Schmitz
Wederom een compliment voor de Schacht. Vloerbedekking prachtig gelegd, gordijnen mooi gemaakt en perfect opgehangen. Fijn om zulke vriendelijke mensen bij je thuis over de vloer te krijgen. John, Egon, Sjaak, René en ook de mensen van de binnendienst, hartelijk bedankt voor de prima service en de goed uitgevoerde werkzaamheden. Zeker tot een volgende keer.
Fam.Gorissen
We zijn op de zaak geweest voor het uitzoeken van vloerbedekking voor de trap, waar we goed geadviseerd werden, de trap is vandaag door Egon gemaakt en we zijn zeer tevreden, zeer zeker over Egon,bedankt.
Erik & Anita Janssen
In januari waren we al voor onze dochter geweest. Dit keer voor ons eigen huis voor laminaat. We hebben geweldig advies gekregen, goede service, prima kwaliteit en een lekker kopje koffie. Onze complimenten en bedankt, met name Jac Linssen!!.
John Rademakers
We waren opzoek naar nieuwe vitrage, zijn uiteindelijk uitgekomen bij De Schacht in Brunssum waar we na zeer tevredenheid geadviseerd zijn, na onze keuze gemaakt te hebben zijn we nu zeer tevreden met het resultaat, ook met dank aan Rene van de buitendienst. Bedankt de heer en mevrouw Rademakers.
mommers
hallo mensen
ik had gordijnen gezien,een week later was het opmeten,2 weken later hingen ze op.
een prachtig resultaat moet ik zeggen
hier kun je vaker wat bestellen,sevice is goed
fam mommers
Hub Meers
Even mijn complimenten over het stofferen van mijn trap in 2 kleuren.!!!!!
Hans en Chantal Schlosser
Onze nieuwe woning is ook nu weer gestoffeerd door de Schacht. Er was een klein foutje gemaakt met de vloerbedekking van één kamer, maar dit was binnen enkele uurtjes rechtgezet. Onze comlimenten voor de perfecte afhandeling !
Hub Robroek
Wij wilen U bedanken voor de perfecte afwerking an onze rolgordijnen en nepgordijnen ik zal dit iedereen aanbevelen. Veel Dank
Geert van Cruchten
Een dag na de levering van mijn nieuwe gordijnen heeft mijn hond de loodjes uit de glasgordijnen gehaald.
De hoekjes waren stuk gekauwd.
Dit bij de Schacht in Roermond gezegd en de reactie was dat ik ze terug kon brengen en dat ze gratis gemaakt zouden worden.
Twee dagen later kon ik ze weer ophangen.
Dat is pas Service met een hoofdletter.
Bedankt hiervoor.
mvg. Geert van Cruchten
Fam. Heitbaum
Bij deze willen wij het personeel van De Schacht bedanken voor de goede service, van winkel tot buitendienst, wij zijn zeer tevreden en zullen dit zeker door spreken.
Fam. Heitbaum,Dienst 35 , Brunssum.