De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Gastenboek

.

 
 
 
 
 
.
109 berichten.
Mevrouw Erkens
Mijn verhaal:Kreeg een appartement toegewezen in de keekstraat te Heerlerheide, dit moest met spoed ingericht worden en dacht toen aan De Schacht in Brunssum.Ben naar de winkel gegaan en mijn probleem verteld, tot mijn grote verrassing werd bij een kopje koffie meteen aktie ondernomen, er werd een medewerker gestuurd om te meten en binnen een uur was alles geregeld en de vinyl word donderdag 3/2 al gelegt.Medewerkers van De Schacht dank je wel voor jullie goede service, Mevrouw Erkens.
fam. Schroyen
Wij kunnen de Schacht bij iedereen aanbevelen. Na het inrichten van 2 kantoorpanden, ons eigen huis en de huizen van onze dochters kunnen we alleen maar lof spreken. Afspraken worden altijd stipt nagekomen, het personeel is vriendelijk, de service perfect, de keuze enorm en de prijs uitstekend.
Beckers Jo
Interieur design De Schacht heeft bij ons in de sebastiaanstraat te Heerlerheide het hele appartement ingericht met vinyl,plinten, gordijnen en rolgordijnen. Onze complimenten voor het goed advies in de winkel en de vakkundige afwerking van ons appartement.Het ziet er fantastisch uit.
Jo en Ellie.
Hondendors
Beste mensen van De Schacht,
Op deze wijze willen wij het team van de schacht in Roermond bedanken voor de correcte uitvoering van het inrichten van ons appartement. De medewerking die wij gekregen hebben bij het inrichten,de hulp bij de keuze vande gordijnen en het laminaat waarderen wij ten zeerste. De gerichte klantbenadering vonde wij zeer plezierig, nogmaals onze dank en veel succes.
Anneke en Louis Honderdors
Bartel
De Schacht heeft ons nieuw appartement in de sebastiaanstraat 44 voorzien van vinyl en vitrages. bij deze willen wij ze van harte bedanken voor het goed advies, service en het vakkundig inrichten van ons appartement.
De Schacht BEDANKT van Fam. Bartel.
J.Arets
Hartelijk bedankt voor de goede service en het vakkundig
bekleden van onze trap en overloop. Wij zij zeer tevreden.

Fam. J.Arets
van de broek
Wij willen jullie complimnet geven voor het goed advies, en goed geleverd werk.Zoals jullie bass al zei ; "we hebben geen flisende zaak maar wel een zaak met service" super ga zo door
jan en mia
Deckers
bedankt voor de snelle,vakkundige en vriendelijke afhandeling van onze order,complimenten.groetjes fam. deckers,en tot een volgende keer.
wim & lea
Mooie website : we komen alleszins eens langs in de winkel. Groetjes