De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Overgordijnen

Overgordijnen worden gebruikt om privacy te creëren. Het maakt inkijk vanaf buitenaf niet mogelijk. Ook brengen overgordijnen een warme en sfeer in huis en zorgt voor vermindering van het contactgeluid. Overgordijnen zijn als breedtestof of kamerhoog te leveren.

Overgordijnen van breedte stoffen:  
Breedte stoffen zijn +/- 140 cm breed en worden de banen aan elkaar genaaid , deze hebben altijd een onderzoom en als er een patroon inzit heeft u ook patroon verlies.

 

Overgordijnen van kamerhogestoffen:
Deze kamerhogestof is standaard 280 cm tot 300 cm hoog en dankzij het verzwaringkoord  aan de onderkant vallen de overgordijnen altijd soepel en mooi in een natuurlijke plooi.

Onze collectie overgordijnen en leveranciers

Holland Haag

Holland Haag is dé totaalleverancier op het gebied van gordijnstoffen. Holland Haag heeft een brede collectie van hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse overgordijn stoffen. Klik hier om de collectie te bekijken.

Vriesco – A House of Happiness

Altijd de nieuwste trends!
Twee keer per jaar komen er nieuwe gordijnstoffen en transparanten bij. In totaal zijn er meer dan 1500 kwaliteiten uit voorraad leverbaar. De stoffen zijn onderverdeeld in 5 woonstijlen. Elke woonstijl bevat trendy stoffen die perfect aansluiten bij het tijdsbeeld en volop keus bieden voor elk interieur. Ze vallen in een prettige prijsklasse.

De lifestyle-labels

klassiek, warm, stijlvol
trendy, avantgardistisch, vernieuwend
tijdloos en basic, voor elk interieur
sfeervol, vrolijk en eigentijds
for an easy lifestyle

Vadain

liefde voor je raam
Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken wij in onze eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met het uitgebreide assortiment kun je alle kanten op!

Gratis staal ontvangen?

Als u een keuze heeft gemaakt uit een of meerdere overgordijn stoffen, dan is het mogelijk om gratis een staal te ontvangen, neem hiervoor contact met ons op.

Mijn Gordijnenzoveel gordijnen zie je nergens!
Lees meer over onze overgordijnen, klik hier.