De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

60+ service

Als woninginrichter is dit een grote groep van klanten, die het op prijs stellen om aan huis bezocht te worden. Ze hebben vaak behoefte aan vervanging van een vloer, of iets van gordijnen maar willen hier voor niet echt op pad. Vaak zitten ze ook met het probleem wie haalt de ruimte leeg, wie voert de oude spullen af. Als schacht begrijpen we dat heel goed. Deze mensen kunnen bellen naar een van onze winkels of een mail sturen met wat ze precies zoeken. (zo ongeveer. B.v tapijt/ vinyl/ laminaat/gordijnen/zonwering…………)

Er zal dan een van onze buitendienst medewerkers bij u langs komen en u van advies voorzien. Hij heeft dan een klein assortiment van het door u gevraagde bij zich, en kan u meteen een offerte aanbieden. Ook kan gekeken worden naar oplossingen wat betreft leegmaken of afvoeren.
Kortom dit is een service die heel veel gebruikt wordt, dus maak gebruik van deze service.

Nieuw voor 2010 is dat we de klanten ook thuis ophalen als dat nodig is
U neemt contact met ons op en er wort een afspraak met u gemaakt wij komen u ophalen, en brengen u weer thuis   typisch de schacht……………..

Tijdsafspraak winkel of locatie.

Wij nemen als schacht graag de tijd voor u en maken daar tijd voor vij.

Wij biedden de klant de mogelijkheid om een tijdsafspraak te maken.

U kunt dan aangeven wanneer u wilt komen naar welke winkel. Het tijdstip dat u schikt. Wij zullen dan zorgen dat er iemand speciaal voor u tijd heeft en u kundig zal helpen, adviseren.
Wilt u een afspraak op locatie??? Dus in uw nieuwe woning en moet u zich houden aan een strak tijdschema of aan kijkdagen, of overleggen met de huidige bewoners?? Wij kunnen op tijd komen voorrijden. U maakt 3 dagen vtv. een tijd afspraak en wij zullen er zijn.

60+ service aanvragen

Stap 1: persoonlijke gegevens

Stap 2: De afspraak