De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Entree matten

Ook Entree matten treft u ruimschoots aan in onze winkels. We hebben heel veel soorten deurmatten, die klaar zijn maar ook op maat gemaakt kunnen worden.

Dan hebben we nog de ouderwetse degelijke harde kokos die in diverse kleuren te verkrijgen is. Deze onverwoestbare matten worden nog steeds als deurmat gebruikt, en kunnen desgewenst door ons op maat gesneden worden bij u thuis.

Dan hebben we keukenlopers/ ganglopers in diverse kleuren en maten Het begint bij 0.67 en loopt op tot 200cm breed. Buiten onze standaard voorraad hebben we ook veel op staal waar u uit kunt kiezen, en vaak is dat binnen 48 uur in huis.

Dan natuurlijk de schoonloop/ droogloop matten en entreematten. Hier werken we ook veel mee. Daar we ook veel harde vloeren verkopen en als advies zeggen we altijd begin uw vloer met een goed entree mat. Dat is beter voor het behoud van uw vloer. Ook hier veel kleuren en maten te verkrijgen. Veel op voorraad, en we snijden u alles op maat.

Ook hebben we Grastapijt. Dat is er en niet alleen in het groen, maar ook blauw en grijs is mogelijk, en dat is het hele jaar door te verkrijgen.

Voor buiten op het balkon hebben we ook curly loper en spaghetty lopers. Deze zijn van een sterke open structuur polymerics/vinyl vezel gemaakt. Zijn zeer sterk en in divers leuke tinten te verkrijgen  Blauw, Rood, Zwart, Grijs, Bruin.
Het is een perfect product voor antislip
Al deze producten komen van 1 leverancier. WWW.HAMAT.NL