De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Exclusief tapijt

De Schacht heeft een mooie mooie collectie van exclusief tapijt samengesteld, wij hebben gekozen voor YUNIEQ. Omdat we van mening zijn dat we met samenwerking in deze tijd u als consument zo goed mogelijk kunnen helpen.

Collectie

De YUNIEQ-collectie bestaat uit verschillende unieke kwaliteiten met uiteenlopende poolstructuren die allemaal het predikaat design dragen en gekenmerkt worden door hun trendsettende, modische uitstraling. De actuele collectie van YUNIEQ kunt u hier bekijken.

Welke yunieq woonstijl past bij jou?

Gratis staal ontvangen?

Als u interesse heeft in een exclusief tapijt van YUNIEQ, dan is het mogelijk om een gratis staal te bestellen die u vrijblijvend thuis bezorgd krijgt. Neem hiervoor contact met ons op.

Opmeten en leggen

Het opmeten en het vakkundig leggen dat zouden wij voor u kunnen doen. Of u het nu geheel verlijmd wilt hebben of plaatselijk gefixeerd of misschien wel op ondertapijt en latten. We doen het allemaal even graag en goed. Besef goed dat stofferen een echt vak is en dat beheersen wij.

Let op, u zit met deze serie in het hogere segment en zou dat niet passen er zijn veel alternatieven in een lager segment. Hiervoor kunt u terug gaan naar de knop tapijt.

Voor nu veel plezier en bewonder al het moois.