De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

Leggen

LEGGEN VAN VINYL;

In principe is voor alle 2 deze producten het verhaal hetzelfde.

Alles valt of staat met een schone droge ondergrond. U kunt nog zulke dikke, dure producten hebben maar als de ondergrond niet goed is heeft u geen mooi eind resultaat.
De vloer moet dus vrij zijn van oude lijmresten, geen oude tapijtresten, geen scheuren of gaten vertonen. Houten vloeren moeten egaal zijn, en geen kieren of openstaande sleuven/voegen vertonen. De nieuwe vloer zal deze oneffenheden gaan aftekenen.
Indien de vloer niet goed is zijn er diverse mogelijkheden;

Ook voor ondervloeren geldt; het is maatwerk. Vandaar dat we graag bij u thuis komen om u vrijblijvend te adviseren. Maak hier gebruik van, we doen het graag.Verder is het belangrijk dat de ruimten leeg en schoon zijn. Blijven er spullen staan doe dit dan in overleg met ons. Zorg ook altijd voor een aangename temperatuur. Vooral in de wintermaanden moet de te leggen vloer goed op temperatuur zijn, ongeveer 18 graden. Vaak hebben mensen zonder er bij na te denken ramen open staan dit is niet goed, zorg dat het warm blijft.
Zouden de vloeren koud gelegd worden en u gaat de ruimten verwarmen, gaat de vloer uitlopen.

Wat ook belangrijk is, geef de stoffeerders ruimte om te werken. Lampen wat laag hangen, schilderijen, allerlei divers decoratie, het is allemaal gevoelig. Het zijn vaak zware rollen die lastig te hanteren zijn. Wij kijken hier ook naar met opmeten en hebben zoiets snel gezien.
U weet voorkomen is beter dan genezen.