De Schacht

Roermond

Broekhin Noord 66
tel. 0475 34 29 47

mFLOR (vinyl stroken)

mFlor is vanuit Engeland naar Nederland gekomen. Het is al een tijd op de markt, en werd vooral toegepast in de project branche.

mFlor  is  als beste te omschrijven als vinyl stroken. Het lijkt op laminaat, en het heeft een heel harde toplaag, en is daardoor zeer slijtvast.
Het is in dikte te verkrijgen van 2 en 2.5 mm. Het is dus ideaal als er weinig plaats is ivm hoogte. Het is een vrij kostbaar product maar het is dan ook enorm sterk. Wij hebben het hele assortiment in huis. En hebben het verwerkt in een showvloer. Kom naar onze winkel en laat u adviseren.

mFLOR Studio: Ontwerp uw eigen vloer

Het kiezen van een vloer op basis van een foto van een enkele strook of tegel, zoals op de website of in de brochure getoond wordt, is niet eenvoudig.

In mFLOR Studio is een ruime keuze uit interieurfoto’s, die verschillende woonstijlen en toepassingsmogelijkheden vertegenwoordigen. Ook kunnen de kleur van de wanden en legpatronen van de vloer naar wens worden ingesteld. Daarnaast kunnen alle soorten decorstrips worden toegevoegd, waardoor de vloer op de door u gekozen foto een nieuwe decoratieve dimensie krijgt. Op deze manier kunt u zich gemakkelijk een beeld vormen van de vloer op een groter oppervlak en de verschillende vloeren met elkaar vergelijken.

Veel succes met het ontwerpen van uw eigen vloer!

Open de mFLOR Studio

Sfeerimpressie

Bedrijfsmatig toegepast

Klanten die het bedrijfsmatig hebben toegepast hebben en tevreden zijn;
•    Bakker Bart Bovenste straat Echt
•    Euro pc Maria Theresialaan  Roermond
•    Oolderhof Herten/ Ool
•    MTR Reclame Merum/ Roermond
•    Diverse particulieren huishoudens
•    Internaat De Prinsenvaart Maasbracht
Bezoek ook eens de site van ; WWW.M-FLOR.EU

mFlor bedrijfsmatig